ShiftN 4.0

Gratis Avanceret, gratis værktøj til løsning af "styrtende linjer" problemet i fotografering
4.4 
Rating
Din stemme:
Seneste version:
4.0.0.1 Se alle
Udvikler:
Screenshots
1 / 12
Præmier (12)
Show all awards
Software Informer Editor Rating 5
Download
Gratis   4.7 MB

Landskab/arkitektoniske billeder, der er taget ved almindelige "peg og skyd" - kameraer OR af kameraer med udskiftelige (men almindelige) linser er en tendens til at blive forvrænget, og der kan aflede opmærksomheden fra motivet på grund af det problem, der er kendt som "styrtende linjer" i fotografering. Konvergerende linjer i billeder, især af bygninger, skove og så videre, ofte vil aflede opmærksomheden fra den ønskede virkning. Konvergerende linjer er forårsaget af film-fly ved at blive vinklet i forhold til objektet i billedet, og at effekten kan undgås optisk ved brug af enten et skift i optik (ret dyrt) eller brug af et medium eller large-format-få vist kamera med swing funktioner. ShiftN er et værktøj, der gør denne korrektion digitalt, uden at det er nødvendigt at købe/overtage dyrt shift objektiver.
ShiftN tillader korrektion af styrtende linier; et flertal af korrektionen arbejde er overtaget automatisk af programmet. Ved hjælp af "automatisk korrektion" element i menuen i de fleste tilfælde tilstrækkeligt til at producere et tilfredsstillende resultat. Både virkningerne af styrtende linier og dårlig kameravinkel, bliver korrigeret automatisk.
Processen i ShiftN er at søge på første billede for lige linjer og kanter, og til at overveje dem, som er tilstrækkeligt lodret for at være sandsynligt, arkitektoniske elementer. På grundlag af disse rette linjestykker programmet kører en optimeringsproces, der forsøger at bestemme perspektiv, korrigere billedet, så de linjer, der er foretaget parallelt i forhold til hinanden.
ShiftN er freeware. Installationsprogrammet downloades fra denne side er velegnet til alle 32&64 bit versioner af Windows.

Kommentarer

4.4
Rating
16 votes
5 stars
12
4 stars
2
3 stars
0
2 stars
0
1 stars
2
User

Din stemme:

Forslag

  • Shiftn 64 bit
  • Download shiftn 4.0
  • Shiftn marcus hebel
  • Shiftn 64-bit
  • *.tiff repair
  • Photo shift
  • Latest version of shiftn
  • Photo studio graph software download
  • Tp link wireless utility